Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 13 11 2009" (3.59 secunde)
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Pensionarii vor primi o data cu pensia cartonase care sa prezinte echivalentele dintre bancnotele vechi si noi, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-un interviu acordat Agentiei Mediafax pe tema campaniei de informare privind denominarea.
Oficialii de la Bruxelles analizeaza in aceasta perioada cele mai recente informatii necesare elaborarii Raportului de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania. Raportul va fi dat dat publicitatii de catre Comisia Europeana la 15 mai. Totusi, monitorizarea tarii noastre va continua si dupa aceasta data.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Elena Mitrea (foto), senator PSD de Bacau, l-a interpelat in Senat pe Mihail Seitan, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. ... Violenta in familie, un subiect absent pe agenda MMFPS. 'Violenta in familie este o problema universala care afecteaza toate tarile lumii indiferent de gradul lor de dezvoltare.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Boc nu-l sanctioneaza pe Borbely, anchetat de DNA. O demitere a ministrului mediului ar putea duce la iesirea UDMR de la guvernare O suspendare a ministrului Laszlo Borbely, anchetat de DNA pentru trafic de influenta, ar putea insemna sfarsitul coalitiei de guvernare.
Lucian Gheorghiu) In aprilie 2013 se repeta un scenariu care este foarte cunoscut scenei politice romanesti. ... Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta.
Daca nu iese cum vrea el, potopul Traian Basescu s-a lansat luni intr-un atac fara perdea la proiectul noii Constitutii dupa ce forma ceruta de el a fost respinsa recent de Parlament.
Electrificarea tuturor localitatilor din Romania va trebui finalizata pana in anul 2009. Guvernul a aprobat suma de 480 de milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor de electrificare.
Adoptarea monedei europene in 2014 ar putea sa nu fie realizata, in cazul in care inflatia nu scade un nivel sustenabil in 2008 si 2009, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.
Majorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie, programata pentru 1 ianuarie 2009, ar putea fi devansata cu câteva luni daca bugetul de asigurari sociale va termina anul 2008 pe excedent, a anuntat ministrul muncii, Paul Pacuraru.
google-analytics.com